Welcome to the website of Christian Mixed Choir Omnia Cum Deo

 

“Een avond samen zingen is een avond samen uit!”

 

Omnia Cum Deo – Alles met God – is opgericht op 9 maart 1922. We bestaan dus alweer meer dan 97 jaar ! Op dit moment werken we met 54 trouwe leden hard aan de komende uitvoeringen. Ons repertoire bestaat uit klassieke, geestelijke en eenvoudige muziek. Bent u diegene waarmee wij de 100 jaar gaan bereiken?

Regelmatig verzorgen wij concerten of werken wij mee aan kerkdiensten. Niet alleen in binnenland, de laatste jaren zijn wij ook actief in het buitenland met concertreizen naar Polen (Katowice, Ledziny), Duitsland (Leipzig, Dresden) en Frankrijk (Amboise aan de Loire).

_DCV2535-2
2
_DCV2615-4
o
previous arrow
next arrow

“Een muzikaal koor met de wortels in Nieuw-Lekkerland”

 

Leuk dat je ons hebt gevonden!

Wj zijn opzoek naar jou! als koor willen wij graag het 100-jarig bestaan halen en willen dat graag met jou delen. Als bezoeker van onze concerten of als nieuwe aanwas voor ons koor. Jong en oud zijn welkom!

Zingen is muzikaal genieten!

Ook zin om je stem te laten horen?  Heb je zin om te zingen maar nog weinig ervaring? Onder professionele muzikale begeleiding van onze dirigent, leer je samen met ons koor de mooiste liederen.

Wil je ook lid worden?

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om mee te doen met ons koor. stuur dan een berichtje via ons op onze contactpagina.   Bij het onderwerp vult u dan in “lid worden”. Wij sturen u dan de benodigde informatie toe.