“Welkom op de website van Christelijk Gemengd Koor Omnia Cum Deo”

 

Wij zijn een niet-kerkelijk gebonden Christelijk Gemengd Koor aangesloten bij de Koninklijke Christelijke Zangersbond.

We repeteren iedere dinsdagavond van 19.45 – 21.45 uur in het verenigingsgebouw van de Ontmoetingskerk te Nieuw-Lekkerland o.l.v. onze dirigent Gerard van der Zijden. Voor meer informatie over onze dirigent klik op deze link. http://www.gerardvanderzijden.nl

Jaarlijks organiseert Omnia Cum Deo in één van de kerken in Nieuw-Lekkerland de vertrouwde Kerstzangavond en een  Passieconcert op Stille Zaterdag.

Regelmatig werken wij mee aan Ontmoetingsconcerten met andere koren uit de regio.

 

Mocht u interesse hebben om ons eens uit te nodigen voor medewerking in een dienst of voor een andere speciale gelegenheid, dan kunt u ons bereiken via de contact pagina.

Onze reiscommissie regelt bijna traditiegetrouw een koorreis op Open Monumentendag,  de tweede zaterdag van september, om dan in één van de prachtige kerken die ons land rijk is te zingen voor het onverwachte publiek.

De agenda van 2019 is alweer vol gepland met concerten en zangdiensten. En daar kunnen we best extra leden bij gebruiken, u bent dus van harte welkom. Wij hopen u te ontmoeten op onze repetitieavonden of op één van onze uitvoeringen. Voor ons programma met al onze uitvoeringen verwijzen wij u naar onze agenda.